Hippe Stack Stoves haarden

houtkachels

Een samenwerkingsverband tussen de Italiaanse haardenfabrikant La Castellamonte en ontwerpbureau Adriano Design heeft een ontzettend hippe serie kachels op de markt gebracht. De zogenaamde Stack Stoves zijn razend populair en hebben de prestigieuze Duitse Design Plus 2011 gewonnen.
De serie bestaat uit negen verschillende ‘Stack stoves’. Dit zijn keramische hout- en pelletkachels, daadwerkelijk een tijdloze en moderne uitstraling in de woonkamer brengen. Het leuke is dat je de kachel geheel zelf kunt samenstellen. Het is mogelijk om een rechthoekige of vierkante onderkant te kiezen. Daarnaast kun je dan weer de materiaalkeuze van deze onderkant bepalen, deze zijn er namelijk in keramiek en hout. Met Stack Stoves kun je het geheel zelf samenstellen.

houtkachelsDe haarden van stack stoves bestaan uit verschillende modules, die men makkelijk met elkaar kan combineren. Ook kan men er voor kiezen om meerdere modules aan te schaffen zodat u deze kunt aanpassen wanneer u tijdelijk een andere look en feel aan uw interieur wilt geven.
Omdat de kachels makkelijk aan de ruimte waarin hij komt te staan zijn aan te passen, gaat er geen energie onnodig verloren. Met het materiaal waarvan de kachels gemaakt zijn, en waarop ze branden is extra gelet op de duurzaamheid.